SIKERDÍJAS  PÁLYÁZATÍRÁS!Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák! 

Rólunk

 

        Cégünket - Novara Coop Kft. -  2006-ban hoztuk létre, és jelenleg is családi vállalkozásként működik.

       Fő tevékenységünk a mezőgazdasági gépek forgalmazása. Hivatalos képviselete vagyunk a horvátországi mezőgazdasági gépgyártó klaszternek amely 9 gyártót foglalt magába. A horvát gépgyártók mellett szlovén, szerb, lengyel, indiai, francia és olasz gyártókat is képviselünk. Számos gyártónkkal kizárólagos szerződésben állunk.

      A palettán megtalálhatóak a mezőgazdasági kapcsolható eszközök kis, közép és nagy gazdaságok számára. Csakúgy mint a kerti és a hobby munkákhoz szükséges kapcsolható eszközök, mint a szőlészeti és a gyümölcs termesztők számára kialakított gépek, néhány erdészeti kiegészítő gép is megtalálható. Ezekhez a gépekhez és eszközökhöz cégünk teljes alkatrész  és szerviz ellátást is biztosít.

     Emellett  elindítottuk a Sukom által gyártott kazánok fotgalmazását. Ezzel kapcsolatban teljes körű, kivitelezést, beszerelését (amely 6 éves garanciát von maga után) illetve folyamatos karbantartást és alkatrész utánpótlást is vállalunk.

    Mindemellett már mezőgépek gyártásával is foglalkozunk. 2019 januárjában, az AGROmashEXPO kiállításon debütált az Automata kitérésű talajmaró NCK-700. Azóta további taggal bővült ez a paletta is...